Elektromos padlófűtés a szállodában

A barátommal az őszin szünetre beterveztünk egy kis kikapcsolódást kettesben, elutaztunk három napra wellnessezni és kettesben kirándulgatni. Egy wellness szállodában kaptunk szállást, ahol termálfürdő is volt, többféle kellemes szolgáltatást is igénybe lehetett venni, mint például masszázst, szaunát, gyógyfürdőt és különböző egészségügyi kezeléseket.

Egy nagyon takaros kis szobát kaptunk hatalmas franciaággyal és gyönyörű kilátással a hegyekre. Odáig voltam már csak a szobáért is, a fürdőszoba is gyönyörű volt,az egészet nagyon ízlésesen rendezték be. Az ágy mellett volt szőnyeg, a padló többi része pedig csupasz parketta volt. Este zuhanyzás után mezítláb csoszogtam el az ágyig. Eközben észrevettem és meg is jegyeztem, hogy milyen kellemes meleg árad a padlóból. A barátom jobban ért a fűtéstechnikához mint én, úgyhogy ő egyből rávágta, hogy ez minden bizonnyal az elektromos padlófűtésnek köszönhető. Nemrég olvasott róla egy cikket, hogy mennyire megbízható, környezetbarát és gazdaságos ez a fűtési megoldás, a vélemények az elektromos padlófűtésről nagyon meggyőzőek voltak.

Nagyon megörültem ennek a felfedezésnek, mivel a szüleim gondolkoznak egy ideje a padlófűtés bevezetésén. Behuppantam az ágyba és az okostelefonomon elkezdtem keresgélni cégek után, akik vállalnak padlófűtés beszerelést. Rákattintottam egy szimpatikus oldalra, ahol lehetett olvasni véleményeket az elektromos padlófűtésről. Innen tudtam meg, hogy az AHT amorf szalagos rendszer mennyire előnyös technológia, mivel nagyon vékony, bármilyen burkolat alá beszerelhető, akár falra, akár padló alá. Amellett, hogy milyen hatékonyan fűt, nagyon gazdaságos a működtetése és karbantartást sem igényel.

Amikor hazamentünk, meg is mutattam apukámnak ezt az oldalt. A vélemények az elektromos padlófűtésről őt is egyből meggyőzték és nagyon megköszönte, hogy a figyelmébe ajánlottam ezt az oldalt. Kért a honlapon egy árajánlatot, majd meg is rendelte az amorf fűtőszálas szőnyegeket. Előbb a szakemberek kijöttek házhoz, hogy jobban lássák, mennyi szőnyeget kell hozniuk és hogy kell majd illeszteni őket. A padlóburkolatról meg sem lehet mondani, hogy szereltek alá valamit, egyáltalán nem látszik. Annál inkább érződik viszont a kellemes hőmérsékleten és a csökkent rezsiszámlán.