Elmaradt wellness hétvége helyett disznóvágás

A barátnőmmel sokat töprengtünk, hogy vajon hova menjünk az egy éves évfordulónknál. Nem akartuk, hogy mind a ketten beszervezünk valamit aznapra, és akkor sehova nem tudunk menni a végén, mert kiüti egymást a két program. Közös elhatározásunkra, foglaltunk szállást egy hotelbe vidéken, hogy akkor megyünk wellnessezni és kikapcsolunk.

Persze, mondanom se kell, nem jött össze. Visszamondták a foglalásunkat, mert tűz ütött ki a szállodában, a pénz visszakaptuk, de program nélkül maradtunk egy nappal az évfordulónk előtt…

A vége az lett, hogy elmentünk vidékre a szüleihez, mert alapból hívtak minket aznapra egy disznóvágásra. Kicsit élés váltás volt ez a wellness gondolata után. De nem baj, legalább nem otthon ülünk! Nem akartunk egy snassz éttermi vacsorát, szerettünk volna menni valamerre messzebb.

Meg is érkeztünk a szüleihez, akik természetesen már reggel pálinkával fogadtak minket és nekiálltunk a feladatoknak, amik ugye egy disznóvágásnál kellenek. Az édesapjához odamentem miközben perzselte le a disznó bőrét, hogy tudok-e segíteni valamit. Mondta, hogy most nem kell, de maradhatok beszélgetni. Elújságolta, hogy ez a gázpalack most máshonnan van, mert bezárt az a hely, ahonnan szokta venni. Elmesélte, hogy a gázpalackot ezentúl a gazpalackfutar.com-on rendeli, mert gyorsak megbízhatóak és több féle kiszerelésben vannak náluk pb gázpalackok, illetve egyéb más palackok is, amikor neki az otthoni barkácsoláshoz jól jönnek. Meg is mutatta a honlapot, ahonnan már pár alkalommal rendelt, és teljesen el volt ájulva, hogy mennyire szuper, hogy több különböző gázpalackot be tud rendelni egyazon helyről. Mivel én kicsit jobban képbe vagyok az internettel, megnéztem a honlapot és tényleg teljesen korrekt cégről volt szó, szóval „jóváhagytam” én is ezt a döntést.

Elég rendhagyó lett ez az egy éves évforduló, de egyáltalán nem bánom, mert nagyon szeretünk a szüleivel lenni.

gázpalack