Jó tanácsok, ha kisbabával indulsz nyaralni

Melyik a legjobb babakocsi, ha wellness nyaralásra indulsz a csöppségeddel?

Természetesen a multifunkciós babakocsi segíthet a legtöbbet egy ilyen jellegű nyaraláson. Először is azért, mert ezek a típusú babakocsit nagyon könnyű vázzal rendelkeznek, amelyet egyszerűen össze is lehet csomagolni, így nem okoz nehézséget sem a szállítása, sem az emelése a babakocsinak. Másodszor, a multifunkciós babakocsik sajátja az, hogy cserélhető a hordozó kosaruk. Ha még nagyon pici a csöppség, akkor azért jó a mózes kosárral együtt vinni a babakocsit, mert a mózes kosár kemény háttal rendelkezik és a csecsemőt a babakocsin kívül is tarthatjuk abban. Ezen kívül, a multifunkciós babakocsikhoz autós hordozó is jár, tehát a gyereket könnyen el lehet vinni a hosszú útra. És ha már nagyobb, és nem igényli a mózes kosarat, akkor a babakocsi kosaraként is érdemes az autós hordozót használni, így az ember megússza a dolgot egyetlen hordozó kosárral. De, ha már nagyobb a gyerek, én mindenféle nyaraláshoz, legyen szó hegyekről és dombokról, vagy nagyvárosokról és betondzsungelről, a sportos hordozót ajánlom a leginkább, ahol a gyerek kényelmesen nézelődhet és ülve töltheti el az időt (alvásra le lehet engedni a legtöbb multifunkciós babakocsi sport ülésének hátát).

Hol lehet ilyen babakocsit vásárolni?

Leginkább a babakocsik.hu oldalt ajánlanám, ahonnan én is vásároltam, és ahol rengeteg jó márka (Anex, Coletto, Mutsy, Kunert, Dorjan, Go and Grow, 4baby) minőségi babakocsii találhatóak meg több színben és típusban. Az oldalon rendelt babakocsik közül, ha 100.000 forint felett rendelsz, akkor ingyen szállítják haza hozzád az ország teljes területén. Az oldalon egyébként, azon túl, hogy minden babakocsihoz pontos és bő leírás és több kép is tartozik, még blogot is lehet olvasni, ahol különböző érdekességeket osztanak meg a témában.

Mire figyelj még?

Természetesen ne felejtsd el a megfelelő napkrémet a kicsinek, hiszen nem teheted ki őt a napégés veszélyének. Emellett a popsikrém, megfelelő mennyiségű pelenka, cumik és cumis üvegek és a többi; tulajdonképpen minden, ami máskor is nálad kell legyen, hogy a kicsivel boldogulni tudj. Mind ezek tarolására egyébként két lehetőség is van, amit a babakocsik nyújtanak. Az egyik a vázra felerősített bevásárló kosár nevezetű rész, ami szinte minden babakocsin van, és amely nagyobb dolgok cipelésére alkalmas. Valamint a legtöbb, babakocsik.hu oldalon árult babakocsihoz árusítanak pelenkázó táska, ami tulajdonképpen pont arra van, hogy ezt a rengeteg apróságot magadnál tud tartani és mindig kéznél legyen, ha szükség van valamelyikre.