Munka után jöhet a megérdemelt wellness

Az új munkahelyemen a főnököm komoly kihívás elé állított. Behívott az irodájába, amikor egy hónapja voltam csak a cégnél. Teljesen összeszűkült a gyomrom, nagyon megijedtem, hogy valamit rosszul csináltam. Gondoltam magamban, hogy biztos óriási baklövést követtem el, ha már egyből a főnök hív be az irodájába.

Leültetett, majd mondta, hogy nyugodtan hagyjam abba az izzadást és az izgulást, egyáltalán nincsen semmi gond a munkámmal, sőt! Szeretne adni nekem egy testhezálló, nagyobb feladatot. Kerekperec megmondta, hogy szeretné megtudni, mennyire vagyok idevaló. Elmesélt egy sztorit a cég előző flottakezelő cégéről, akivel partnerségben voltunk. Sajnos a közös munka velük nem volt jó, így meg kellett válnunk tőlük.

Éppen ezért új céget kell keresni. Mondta, hogy egy hetet tudni nekem adni arra, hogy megtaláljam a leginkább megfelelő flottakezeléssel foglalkozó céget.

Egyből megnyugodtam és eltökélten vágtam bele a munkába. Öt napi keresgélés, e-mailezgetés és telefonálgatás után rátaláltam a flottakezeles.hu-ra, akik minden szempontból a legjobbnak bizonyultak. Fel is vettem velük a kapcsolatot, majd a főnökömmel megbeszéltem egy időpontot a tárgyalásra. Sikerült nyélbe ütni az üzletet, így úgy döntöttem, hétvégén elmegyek egy wellness hétvégére a barátnőmmel, mert ez a flottakezelés dolog most kicsit megizzasztott, nagy volt rajtam a nyomás és szerettem volna kicsit lazítani. Nyugodt szívvel mentem el pihenni, mert tudtam, a legjobb flottakezeléssel foglalkozó céget sikerült megtalálnom!