Wellness előtt nyári gumiabroncs csere

Sokat gondolkodtunk azon, hogy hol töltsük a hosszú hétvégét. Végül a wellnessre esett a választás. Már voltunk ott egy párszor, és mindig nagyon jó hangulatban telt. Mivel egyre inkább közeledik a jó idő, aminek csak örülni tudok, úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a nyári gumiabroncs cserére. A bökkenő csak az, hogy eléggé elkoptattuk a tavaly a gumikat, így nem ártana újakat venni, nem pedig a télit, a régi nyárira cserélni. Nagy dilemmában voltunk ezzel kapcsolatban. Nem voltunk benne teljesen biztosak, hogy anyagilag az új gumikat és a wellnesst is finanszírozni tudjuk.

Meséltem ezt a barátnőmnek, akivel együtt akartunk menni, és ő ajánlotta a Gumidiszkont webáruházat, ahol most nagyon jó árban vannak a nyári gumiabroncsok. Már 6390 Ft-től beszerezhető egy gumi. Éppen nem akartuk a legolcsóbbat választani, pedig lehet, hogy csak egy sztereotípia, miszerint, ami olcsó, az biztos nem olyan jó. Ezért a majdnem 9000-es Maxxis-t választottuk. Úgy voltunk vele, hogy emellett az ár mellett még belefér a hétvégi kiruccanás, ráadásul elég jókat olvastam a termékről.

Nagyon örülök neki, hogy a barátnőm megmutatta ezt az oldalt, nagyon sok mindent megkönnyített. Egy csomó mindent meg lehet tudni a gumiabroncsokról, a rendelés lebonyolítása is nagyon egyszerű volt, a városban, illetve az országban több átvételi pont is található, de ha arról van szó, akkor házhoz is szállítják a megvásárolt terméket. Fizetni lehet banki átutalással, illetve készpénzzel, a termék átvételekor. Sokan félnek átutalni a pénzt, félnek attól, hogy esetleg majd többet fognak levonni a kártyájáról, mint amennyibe maga a termék kerül. Én nem vagyok ilyen parás, de jó, hogy van lehetőség a készpénzes fizetésre is, azok számára, akik ilyenek. Nem mellesleg az sem egy utolsó pont, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, ha a vásárló nem elégedett a termékkel.

Rendelés után pár nappal már le is jöttek a gumik, már fel is szereltük őket. Egyenlőre nagyon elégedettek vagyunk mindennel és szerintem ez így is fog maradni. Most pedig ideje nekilátnom, bepakolni a hétvégi wellnessezéshez. Már olyan rég nem volt rajtam a fürdőruhám, remélem még jó rám.