Wellness, és a jól megérdemelt pihenés

Tavaly nyáron elmentem a szüleimmel egy hétvégére nyaralni. Egy wellness hotelben szálltunk meg, ahol minden volt, amit csak kívánni lehetett: szauna, jakuzzi, többféle medence csúszdákkal, a külső részen pedig szinte majdhogynem luxus körülmények között lehetett napozni.

Sőt! Életemben nem láttam ekkora svédasztalos reggelit, mint amit itt. Olyan bőséges reggeli volt minden reggel, hogy a tíz ujjunkat megnyalhattuk. A szüleimnek is nagyon tetszett minden, örültem, hogy jól érzik magukat, ez egy kis meglepetés volt számukra tőlem.

Mikor odaértünk, csak ámultak, hatalmas szállodába mentünk, ahol teljes körű ellátást kaptunk. Szerencsénkre nagyon jó idő volt, így a wellness részleget teljes mértékben ki tudtuk használni.  Anyukám teljesen odavolt a szaunáért, míg apukám tetszését inkább a jakuzzi nyerte el, még viccelődött is, hogy majd a nappali közepébe beszereltetnek egyet ők is otthonra.

Ami külön öröm volt számomra, hogy pihenés és városnézés között is akadt mindig egy órám, amikor az ottani edzéseket ki tudtam próbálni. Utána természetesen beültem szaunázni, és egy kis levezetésképpen még napozni is volt időm.

Teljesen kipihentük itt magunkat mind a hárman, ránk is fért. Mindannyian sokat dolgozunk, éppen ezért döntöttem úgy akkor, hogy itt az ideje, hogy a szüleimet elvigyem egy kicsit kikapcsolódni. A nagy fürdőzésekben természetesen volt időnk a várost egy kicsit megismerni, és találtunk egyik este egy nagyon jó éttermet, ahol szerintem életem legjobb pizzáját ettem.

A szállásunkkal is minden rendben volt, az ágyam olyan kényelmes volt, hogy legszívesebben azt is bepakoltam volna az autóba, hogy hazavigyük. Ezzel anyukámék sem voltak másképpen, bár anyukámat jobban érdekelte, hogy vajon milyen öblítőt használhatnak, mert a törölközőknek mennyei illatuk volt.

Az hiszem, legközelebb is elmegyünk közösen valahova, bár nehéz három embernek összeegyeztetnie egy időpontot, amikor mindannyian ráérünk. De nem adom fel, a nehezebb feladat inkább az, hogy kitaláljam, hova menjünk. Mi lenne, ha kirándulni mennénk? Azt hiszem, felvetem nekik ezt az ötletemet.